Bedrukken van kleding, shirts, hooddies, jassen enz. 

Het bedrukken van kleding met flex folie is een creatieve en veelzijdige manier om unieke ontwerpen op kledingstukken aan te brengen. 
Vooraf gaand op een levering krijgt u een digitaal bestand wat u kan bekijken hoe het gaat worden, na akkoord gaan we er mee aan het werk.
Het bedrukken gebeurt op een kwalitatieve manier. Standaard hebben we 12 kleuren op voorraad, Zit u kleur er niet bij? Neem contact op.
We hebben een standaard 11 lettertypes, maar wilt u dat er een specifiek lettertype gebruikt wordt, dan dit zelf aanleveren.
We staan er helemaal voor open als de kleding zelf wordt aangeleverd om te worden bedrukt, het mag een voordelig shirt zijn voor een eenmalig iets of op een wat duurzamer kleding stuk wat voor een langere tijd gebruikt gaat worden.
 Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels het Contact Formulier of via 06 27485038 en  info@devierambachten.eu
Flex folie biedt een veelzijdige oplossing voor het bedrukken van kledingstukken. 
Met hitte en druk wordt het flexibele materiaal op de stof aangebracht, waardoor duurzame en levendige ontwerpen ontstaan. Deze methode biedt een scala aan mogelijkheden voor gepersonaliseerde kleding, van sportteamshirts tot bedrijfsuniformen.