Wie is Handmade By Oma?

In een wereld vol massaproductie en uniformiteit, straalt één bedrijf helder als een baken van creativiteit en liefde – welkom bij Handmade By Oma, waar elk stiksel een verhaal vertelt en elke vezel doordrenkt is met zorgzaamheid.
Het begon allemaal met een grootmoeder, wiens hart overliep van liefde voor haar kleinkind. Gedreven door een ontembare passie om unieke kleding te creëren, besloot ze haar eigen pad te volgen. Vanuit de warme omhelzing van haar ervaring als kraamverzorgster, wist ze dat elk detail belangrijk was, elk kledingstuk een kans bood om een glimlach te toveren op het gezicht van een kind en hun ouders.
Terwijl ze haar eigen kinderen, Natascha en Jim, zag opgroeien, ontdekte ze haar talent voor het maken van kleding – elk stuk doordrenkt met de zorg en aandacht die alleen een grootmoeder kan bieden. Toen haar kleinzoon ter wereld kwam, besloot ze haar passie te delen met anderen. Zo ontstond Handmade By Oma – een oase van originaliteit in een zee van massaproductie.
Wat Handmade By Oma zo uniek maakt, is niet alleen het vakmanschap, maar ook de ziel die erin wordt gestoken. Elk kledingstuk wordt met liefde met de hand gemaakt, met oog voor detail en precisie. Maar liefst 21 jaar ervaring in de kraamzorg heeft haar geleerd dat veiligheid en kwaliteit voorop staan, en dat zie je terug in elk ontwerp.
Maar het gaat verder dan alleen maar kleding maken. Handmade By Oma streeft naar duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Vintage stoffen worden nieuw leven ingeblazen, en geen enkel kledingstuk gaat verloren aan de grillen van de mode. Het is een eerbetoon aan het verleden en een belofte voor de toekomst.
Het pad van ondernemerschap is niet altijd eenvoudig geweest. Tussen de hectiek van de kraamzorg en het creëren van prachtige kledingstukken, moest er een balans worden gevonden. Maar elke uitdaging werd met vastberadenheid overwonnen, omdat passie altijd de weg wijst.
Dus, of je nu een ouder bent die op zoek is naar iets speciaals voor je kleintje, of gewoon iemand die houdt van unieke en handgemaakte kleding, bij Handmade By Oma vind je precies wat je zoekt. Sluit je aan bij ons verhaal, omarm de liefde en creativiteit die in elk stiksel is verweven, en laten we samen de wereld een beetje kleurrijker maken. Welkom bij Handmade By Oma – waar kleding niet alleen wordt gedragen, maar ook wordt geleefd.

Liefs, 

Oma (Angelique)